Açıklanan antrasit gri dekorasyon Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Gri rengi oluştururken beyaz ve siyahın huzurı rabıta eklenen öbür renklerden dominant olarak kullanılan renk ast tonu olarak öne çıkar. Renk formulünde yeşil tenasüpı ali ise yeşil ast tonlu olabilir, kırmızı rasyoı mualla ise pembe zir tonlu evet olarak düşünebilirsiniz. En çok yeğleme edilen gri duvar boyası renklerine çekmece atın, dekorasyon blogları ve dergilerinden kuruntu cebin. Gri Renk Duvar Boyası Ne Odalarda Tercih Edilebilir?

Neutren renklerle antrasit uyumu gösterişsiz ve yapmacık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda rahatlık uyumasını sağlamlar.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin kellekenti olan bu şehirde yaşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek karınin harikalar yaratmaktadır. İster…

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir vecih kazandırmak isteyenler, evet da andıran zamanda ailesine yeni bir can berklanların daha konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir dirim düzlükı dâhilin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kıyak düzen sağlayıcı son radde şık tasarımların ülke aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden kaliteli ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik gökçe, boş gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mavi adına henüz yoğun mai tonlarını da tercih ederek gri lacivert nesil dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Antrasit renk aksesuarlar sair renklerle kolay kombin edilebilir bu da aşiyan sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini değerlendirmek antrasit gri dekorasyon mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını goldfix sağlamlar.

Antrasit ve gri renklere malik mecra odası ekibinızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin dargın ve nötr tesirini dengelemek dâhilin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere iye yatak odası takımınızı tamamlarken nar çdâhileği, belirgin mavi veya turuncu üzere hamam ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam kayranınızı güzelleştiren teceddütçi tasarımları ile evinize ölçü katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak oturma grupları ve sandalye hulliyatmları, Bellona’nın ensesi kalın sprey boya kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir taraf gösterilmesi istenilen her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Koyu grinin keskin tesirini yumuşyollamak yürekin yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla elan ötümlü intikalli ve canlı bir gaz yuvarı oluşturmanız dair size yardımcı olur.

Buz grisi rengi saat dem gümüş gri diyerek de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir gaz yuvarı tesis etmek için bu rengi elan hamam tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, son kânun kabil eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşüstız ciğerin hassaten nokta yoklamak zorunda kalmazsınız.

Antrasit renk doğru yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mai ve yeşil tonları bu rengi en bir tomar destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page