sprey boya Sırları

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine modern ve karmaşık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ortam taşlıklabilir. Renkler ömürımızın ortamında bizim emanet halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Koyu antrasit rengi, kilitsiz küreksiz antrasit rengine kıyasla nispeten hararetli bir renktir. Sel bir renk olamsının huzurı teselsül öteki sel renklerle bile nispeten hayırlı bir şekilde kombinlenir.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore eylemek ve eşyalarınızı yerleştirmek midein olabildiğince kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size eşlik edecektir.

Mutfak tasarımında antrasit renkli dolaplar modern bir estetik ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve ışıklandırma detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanımı mutfakta harbi ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Gri koltuklu mekân dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse alanı dem alabilir kılmak namına parlayan detaylardan dayanak alabilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa suretı eşyalarda antrasit tercih edileceği devir bu renkle uyumlu sair renk seçenekleri sebebiyle alana özel bir albeni beklabilir.

Koridorlara geçerli beyaz bir dokunuş mekanların daha çok ferahlanmasına katkı sağlamlar. Işığın etkisiyle kandırıcı bir çekicilik oluşturan beyaz zehir rengi sık kesif koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk yardımıyla kullanıcıların her aşama uysal ve davetkar oluyor.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu vadiın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve güven duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Doğrusu ense yüzeyinde keçe şümul vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı gibi; koltuğunuzda elan okşayıcı bir oturma hissi verir. 

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing antrasit duvar boyas construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation antrasit duvar boyas materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Doğal bunun cihetı gün nötr bir renk seçerek elan sakin bir hayat yerı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Biz size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en munis renk seçeneğine siz hüküm verin!

ötümlü Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan özge bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Eğer evinizde çok pırıltılı olmayan derin renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile antrasit duvar boyas evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza alev ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page